Puppycursus

Eindelijk is het dan zover, er komt een puppy in huis! Een nieuw maatje voor het hele gezin. Gezellig! En nu? Hoe geef jij je puppy de beste start? Hoe voed je hem op tot trouwe viervoeter? Hoe zorg je voor een goede band met je pup? Een goede puppycursus is onmisbaar, ook om in de toekomst gedragsproblemen van je hond te voorkomen. Maar welke hondenschool of puppycursus past bij jullie? Onze begeleiding aan huis biedt het beste voor baas en hond. Jullie worden maatjes voor het leven. Je hond functioneert uitstekend binnen je gezin, het wérkt tussen jullie.

Puppycursus voor baas en hond

In onze puppycursus trainen we bewust de honden én hun baasjes. Het draait erom dat jij je hond en zijn gedrag leert begrijpen en dat je hond begrijpt wat je van hem verwacht. Wij trainen op de interactie tussen jou en je hond. Op onze puppycursus aan huis leren jullie wederzijds begrip en respect voor elkaar.

Maatwerk puppycursus

Onze puppytraining is altijd maatwerk, want iedere baas en hond zijn uniek. Iedere combinatie dus ook. Iedere puppytraining begint met een kennismakingsgesprek. Wij kijken naar het karakter van je hond en wat je hond nodig heeft, wat jij van je hond verwacht, hoe jullie op elkaar reageren, hoe andere gezinsleden op de hond reageren. Op basis daarvan bepalen we welke aanpak in de puppytraining het beste past bij jou en je pup.

Puppycursus aan huis  

Bij HondsBeste trainen we niet op een afgelegen veldje, wij komen bij jou thuis. In je eigen vertrouwde omgeving leer je in en om je huis een goede band opbouwen met je pup. Ook fijn: alle leden van het gezin, ook de kinderen, trainen mee. We leren jullie geen trucjes aan, we zorgen ervoor dat het hele gezin de pup leert begrijpen en opvoeden. En dat je pup precies leert wat zijn rol is bij jullie thuis en als jullie samen op pad gaan.

Zo helpen wij jou je hond opvoeden

 • We helpen je kiezen
  Welk ras en welke hond past bij jou en je gezin? Als je wilt, begeleiden we je ook bij de aankoop van je pup
 • Begeleiding aan huis
  We trainen jou en je hond in jullie thuissituatie, zodat je hond perfect in jullie gezin past
 • Privé puppycursus
  We stemmen de training helemaal op jullie af. Maatwerk dus.
 • Puppycursus voor het hele gezin
  Iedereen in het gezin traint mee. Ook je kinderen, spelenderwijs uiteraard
 • Puppygroepswandelingen
  Samen leren spelen is belangrijk voor pups. Samen met een klein groepje pups en hun baasjes oefenen we wat jullie hebben geleerd
 • Advies voor alle levensfases van je hond
  Wij adviseren je over het gedrag in alle fases van een hondenleven. Zo weet je precies wat je te wachten staat, dat voorkomt onnodige frustratie.
 • Wij staan voor je klaar!
Je kunt altijd bij ons terecht voor raad en daad, want we willen het beste voor jou en je hond.

Kosten van de puppycursus aan huis

Op aanvraag
 

Ik wil begeleiding aan huis voor mijn pup