Over ons

Hondenliefhebbers in hart en nieren, zo kun je ons het best omschrijven. Al van jongs af aan maken trouwe viervoeters een belangrijk deel uit van ons leven, we kunnen ons geen leven zonder honden voorstellen! De ervaring die wij met honden hebben, leert ons dat iedere hond uniek is en dat het dus belangrijk is om goed naar ze te kijken, ze echt te zíen. En dat je de beste band opbouwt met veel geduld, toewijding en liefde. Daar helpen wij anderen graag bij.

Alleen het beste voor baas en hond

Bij veel hondentrainers en hondenscholen is de training vooral gericht op de hond. Die moet zich leren aanpassen aan zijn baasje. Maar van ons mag een hond ook hond blijven. Zo ontstond HondsBeste: alleen het beste voor baas en hond.
 

Alles gericht op baas en hond

Wij trainen baas en hond en zorgen ervoor dat het wérkt tussen jullie. Je hond leert wat jij van hem verwacht. En jij leert je hond begrijpen en signalen herkennen. Zo voorkom je allerlei onduidelijkheden in de communicatie met je hond, want eerlijk gezegd ligt daar vaak de oorzaak van gedragsproblemen. Het mooie is, dat jij en je hond samen kunnen leren om deze te voorkomen.
 

Alleen maatwerk

Jij bent uniek, net als je hond. Samen vormen jullie ook nog eens een uniek duo. Wat voor jullie werkt, werkt voor een andere baas en hond misschien totaal niet. Daarom bieden we maatwerk, in alles wat we doen. Gericht op jou, je hond en de interactie tussen jullie.

Ons totaalpakket

  • Voedingsadvies
  • Puppycursus
  • Gedragstherapie
  • Groepswandeling
  • Uitlaatservice
  • Webwinkel

Betrokken bij baas en hond

Dat we ons betrokken voelen bij de honden en baasjes die we trainen, is voor ons heel vanzelfsprekend. We willen gewoon het beste voor baas en hond, op alle fronten. Als je hond een keertje ziek is, kun je met je vragen en onzekerheden bij ons terecht. Als je pup maar blijft blaffen naar de postbode, komen we een keer extra trainen bij jou thuis. Heeft je kind wat extra begeleiding nodig in de opvoeding van de pup? Dan nemen we ze allebei mee voor een een-op-een-training. Wat er ook is, wij zoeken met je mee naar een oplossing die werkt voor jou en je hond.

Alles voor een socialere hondenwereld

Dit alles doen we vanuit onze grote droom: een socialere hondenwereld. Natuurlijk verwachten we dat honden zich aanpassen en leren functioneren in een gezin, maar sommige mensen gaan daarin te ver, vinden wij. Honden zijn nu eenmaal geen mensen. Honden staan compleet anders in het leven, zij leven volledig in het hier en nu. Hun wereld bestaat uit geuren, ze communiceren met hun houding en energie. Wij mensen moeten ons dus ook aanpassen aan honden, dan bereiken we veel meer samen. Dat lukt het best als we honden begrijpen.
 
Meer ruimte en begrip voor honden en hun baasjes... een socialere hondenwereld!

Hans Kruft & Lies Kruft-Smit