Iedere twee weken!

Gaan we op zondagochtend op pad met een groep honden en hun baasjes voor een mooie wandeling. We zoeken steeds een ander natuurgebied uit in de omgeving van Den Bosch, waar de honden vrij kunnen rondlopen en lekker kunnen spelen met elkaar. De wandeling is niet alleen erg gezellig, de baasjes leren onderweg ook meer over hondengedrag, van ons, de honden en van elkaar.

Groepswandeling: hondenschool in de praktijk

Al wandelend helpen we je op weg met al je vragen over je hond. Spelenderwijs nemen we de tijd om je hond te trainen als er kleine aandachtspunten in het gedrag zijn. Verder helpen we je signalen van je hond te herkennen en geven we je tips om de band met je hond te versterken. Alle honden zijn welkom, wij zorgen voor een goede balans in de groep.

Ook fijn om te weten: we berekenen geen kosten voor deze groepswandeling.

Jouw voordelen van onze groepswandeling met je hond

  • Veiligheid staat voorop
  • Gezellige wandeling op zondagochtend
  • Hondenschool in de praktijk
  • Hondengedrag beter leren begrijpen
  • Nieuwe wandelgebieden ontdekken
  • De band met je hond versterken
  • Geen kosten aan verbonden

Genieten van de groepswandeling met je hond

Waar wij zelf het meest van genieten? Dat we duidelijk niet de enigen zijn die iedere keer weer uitkijken naar deze heerlijke wandeling! Verder is het mooi om baas en hond in de praktijk te zien functioneren en daarbij te helpen. De groepen zijn goed in balans, dat merken we aan alles. Het werkt, zowel tussen baas en hond als tussen baasjes en honden onderling.

Voor welke honden is de groepswandeling

De groepswandeling is het meest geschikt voor volwassen honden. Alle honden zijn welkom, als ze sociaal zijn naar andere honden en mensen. Kleine gedragsproblemen zijn geen bezwaar, daar kunnen we tijdens de wandeling spelenderwijs op trainen.

Voor deelnemers aan onze puppycursus organiseren we speciale puppywandelingen. Honden met grotere gedragsproblemen helpen we uiteraard ook graag, maar in dat geval met gedragstherapie.

Praktische informatie over de groepswandeling

Om de week organiseren we op zondag 2 groepswandelingen in de regio Den Bosch.
Groep 1: 10.00-12.00 uur
Groep 2: 12.00-14.00 uur

Vaste deelnemers kunnen zich aanmelden op onze Facebookpagina, daar staat ook vermeld waar die week het verzamelpunt is.
Je kunt ons ook altijd bellen op 06 109 679 38.

Eerst even snuffelen

Wil je de eerste keer meelopen met onze groepswandeling? Jij en je hond zijn van harte welkom! We maken graag eerst even kennis met jou en je hond, om te kijken in welke groep jullie het best passen en om te bespreken welke kleine aandachtspunten er eventueel zijn in het gedrag van je hond.
 

Ik wil graag kennismaken voor de beste groepswandeling