Dus voor je hond wil je alleen het beste. Maar hoe houd je een blije hond als hij overdag alleen thuis is of als je niet dagelijks tijd hebt voor een lange wandeling? Dan schakel je gewoon ons in! Want de professionals van HondsBeste maken met liefde en plezier een heerlijk lange wandeling met jouw hond. We halen je hond op met een speciaal ingerichte hondenbus en nemen hem in een klein groepje mee naar een mooi natuurgebied. Deze groepjes stellen we zorgvuldig samen, we vinden het belangrijk dat de groep in balans is. Ook tijdens de wandeling zorgen we ervoor dat je hond zich de hele tijd prettig voelt in de groep.

Tijdens de wandeling wordt je hond op een leuke manier uitgedaagd door ons en door de andere honden, zodat hij na afloop lekker moe maar voldaan is. Reken maar dat jij voortaan bij thuiskomst vrolijk wordt begroet door een rustige en ontspannen hond!

Je hond is bij ons in goede handen

We wandelen zo’n 5 tot 10 kilometer, in groepjes van maximaal 6 honden. In steeds weer een ander natuurgebied, op maximaal een half uur rijden vanaf ‘s-Hertogenbosch. We laten de honden naar hartenlust rennen, ravotten, snuffelen en spelen met elkaar. Voortdurend onder ons deskundige toezicht, uiteraard.

Tijdens de wandeling geven we iedere hond de juiste aandacht en maken we ook tijd om de honden spelenderwijs te trainen, bijvoorbeeld bij licht probleemgedrag. Na afloop zorgen we ervoor dat je hond thuis weer schoon en droog in zijn mand of bench ligt, wat voor weer het ook is.

Wij bieden een hondenuitlaatservice+

  • Veiligheid boven alles
  • Kleine groepen (maximaal 6 honden)
  • Aandacht voor iedere hond
  • Deskundige begeleiding en training
  • Wandeling van 5 tot 10 kilometer (1-1,5 uur)
  • Alle hondenrassen welkom, mits sociaal
  • Wij brengen je hond veilig weer thuis 

Eerst even snuffelen

Wij begrijpen dat het best een stap is om je lieveling zomaar aan ons mee te geven. Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek om te zien of er een goede klik is tussen jou, je hond en ons. En zodat je zelf kunt ervaren dat je hond bij ons in goede handen is. We bespreken dan ook direct eventuele kleine gedragsproblemen, zodat we daarop kunnen trainen tijdens de wandelingen.

Uitlaatservice: tarieven per wandeling

Groepswandeling:                                € 12,50 per hond
2e hond uit hetzelfde gezin:                  € 11,50

Een-op-een uitlaatservice:                     € 20,00

Uiteraard is het ook mogelijk om strippenkaarten bij ons af te nemen:


10-strippenkaart:                                 € 125,00
20-strippenkaart:                                 € 250,00
bij 2 of meer honden op hetzelfde
adres kost een 20-strippenkaart:           € 235,00


Ik wil de beste uitlaatservice voor mijn hond